U bevindt zich hier:   Home - Camerabeveiliging - Mobotix
Mobotix

Het beursgenoteerde MOBOTIX AG geldt niet alleen als technologische innovator van de netwerkcameratechniek, maar maakt het door het decentrale concept als eerste rendabel om videosystemen met hoge resolutie in de praktijk toe te passen.

Technisch geavanceerde netwerkcamera's

Of het nu gaat om ambassades, luchthavens, stations, havens, tankstations, hotels of snelwegen, al jaren lang worden meer dan honderdduizend videosystemen van MOBOTIX op alle continenten. Binnen korte tijd heeft MOBOTIX in Europa de tweede plaats en wereldwijd de vierde plaats qua marktaandeel verworven. MOBOTIX produceert al jaren lang uitsluitend megapixelcamera's en geld hier met een marktaandeel van meer dan 60% als wereldleider op het gebied van videosystemen met hoge resolutie.

Waarom systemen met hoge resolutie?

Hoe hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld. Bij de oude analoge techniek bestaat een livebeeld uit niet meer dan 0,4 megapixels en een geregistreerd beeld gewoonlijk uit 0,1 megapixels (CIF). Een MOBOTIX-camera met 3,1 megapixels bevat daarentegen circa 30 keer zoveel details. Daarom zijn grotere beeldbereiken tot 360-graden panorama's mogelijk, waardoor het aantal camera's en daarmee de kosten worden gereduceerd. Zo kunnen vier rijen in een tankstation met één MOBOTIX-camera in de gaten worden gehouden, in plaats van met vier traditionele camera's.

Mobotix live bekijken?

Met veel plezier nodigen wij u uit in één van onze showrooms in Eindhoven of Groningen om kennis te maken met ons en met Mobotix in de praktijk.

Alternatieven :
Logo van Axis Axis
Logo van Axis Axis
Logo van Bosch Bosch
Logo van Bosch Bosch
Logo van Samsung Samsung
Logo van Samsung Samsung
Logo van Milestone Milestone
Logo van Milestone Milestone