U bevindt zich hier:   Home - Camerabeveiliging - Bosch
Bosch

Bosch Security Systems CCTV - Toezicht - en videobewakingssystemen zijn overal aanwezig en de markt groeit in hoog tempo. Als wereldwijd toonaangevende leverancier van high-tech-oplossingen voor bewaking, loopt Bosch voorop met systemen die kristalheldere beelden registreren op uiteenlopende locaties, of het nu een nachtclub, een regenachtige straat of een winkelcentrum betreft. De hoofdproducten zijn CCTV-camera's en -monitoren, digitale opname- en switchersystemen en de nieuwste videosystemen op basis van IP-netwerktechnologie.

Bosch CCTV staat garant voor de allerbeste kwaliteit van beelden. Remmers ETS BV installeert de apparatuur van Bosch bij voorkeur in de echte "high risk" omgevingen.

Intelligente camera

Wat te denken van een stand-alone camera met ingebouwde intelligentie. Bij uw achterdeur bevestigen wij één camera. Deze camera herkent mensen die zich begeven of hebben begeven in een bepaald vlak waarvan u vindt dat ze er niet zouden hoeven te zijn. De camera herkent mensen en geeft een signaal af. Remmers kan met dit signaal doen wat u, als klant, wilt. Bijvoorbeeld een sms sturen naar de bedrijfsleider die het filiaal als eerste opent via de achterdeur. De bedrijfsleider weet dat er iets aan de hand zou kunnen zijn en is daarmee gewaarschuwd.

Alternatieven :
Logo van Axis Axis
Logo van Axis Axis
Logo van Samsung Samsung
Logo van Samsung Samsung
Logo van Mobotix Mobotix
Logo van Mobotix Mobotix
Logo van Milestone Milestone
Logo van Milestone Milestone