U bevindt zich hier:   Home - Inbraakbeveiliging - Alpha NG
Alpha NG

De betrouwbaarheid van een bedraad systeem met de flexibiliteit om draadloos uit te kunnen breiden. Dit is ideaal voor situaties waar bekabeling niet gewenst of toegepast kan worden. De snelle installatietijd en de vrijwaring van hak- en breekwerk onderstrepen het gemak van draadloze apparatuur.

De AlphaBox centrale (NCP nr. IQL00302-CCS) is specifiek ontworpen naar de behoeften van de particuliere en klein zakelijke eindgebruiker. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen, waarbij de gebruiker kan kiezen voor bediening via het bedieningspaneel, via een proximity pas dan wel via een draadloze keyfob handzender voor directe in- en uitschakeling van de centrale.

Alarmmeldingen kunnen via de geďntegreerde PSTN modemkiezer direct worden doorgemeld naar de meldkamer, mobiele of vaste telefoon. Bij de keuze voor het privé protocol kan de alarmmelding ook als SMS tekstbericht naar de mobiele telefoon worden doorgemeld. Toepassing van de speech print maakt het mogelijk om spraakteksten te versturen. Optioneel kan ervoor worden gekozen om de doormelding via ISDN, GSM of IP (internet protocol) te laten verlopen.

Alternatieven :
Logo van Honeywell Galaxy Honeywell Galaxy
Logo van Honeywell Galaxy Honeywell Galaxy
Logo van ccsMuSDO ccsMuSDO
Logo van ccsMuSDO ccsMuSDO